Festival dedicat copiilor și tinerilor, la „Cornișa”, la finele lunii august

Festival dedicat copiilor și tinerilor, la „Cornișa”, la finele lunii august

Aflat la cea de a X-a ediție, Festivalul „Street Fest” se va organiza în acest an la Cornișa Aquapark & Sports, în zona terenurilor de sport.

Gândit ca un proiect pentru copii și tineret, în cadrul Festivalului se vor arganiza numeroase concursuri: escaladă, biciclete, tir cu arcul, role sau skateboard (trotinete).

Activitățile pentru copii și tineri se vor desfășura în zilele de duminica, pe 23 și pe 30 august, începand cu ora 17:00, iar participarea concurenților este gratuită.

Înscrierile se fac în perioada 18 - 22 august, pentru concursul din data de 23 august, și în perioada 24 - 29 august, pentru concursul din data de 30.

Pentru înregistrare, contactele puse la dispoziție sunt numerele de telefon ale coordonatorilor de activități: Marian Horodinca - 0753429742, Valeriu Catargiu - 0721229365, Flavius Damean - 0741510849.

La activități pot participa următoarele categorii de concurenți din grupele de vărstă: 5-7 ani, 8 - 10 ani, 11-14 ani, 14-18 ani, 19-24 ani, 25-35 ani.

Secțiunile de concurs:

Escalada:

1) Proba timp (urcare /coborare)

2) Proba dificultate traseu

Biciclete, role, skateboard (trotinete):

1) Proba timp (traseu circuit)

2) Proba circuit obstacole

Tir cu arcul:

1) Proba de distanță

Evenimentul este organizat de Asociația „Arlechin", în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport, Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement, Activ Explore, Centrul Județean de Voluntariat și Fundația Județeană pentru Tineret.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ionuț-Bogdan Cărăușu: ”Vom avea un Botoșani de 10 dacă vom ști să ne prețuim așa cum trebuie tinerii. Pentru că ei sunt viitorul!”

astăzi, 10:53
1

De peste 9 ani desfășor activități educaționale cu și tinerii din Botoșani și nu numai. În tot acest timp am văzut cum autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a opri pierderea c...

Este sărbătoare în parohia de la marginea orașului Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 10:38
53

Existența Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” este strâns legată de Cimitirul „Eternitatea”, din municipiul Botoșani. Acest cimitir, primul apar...

Dreptul la secret bancar, protejat și după moarte! Decizie importantă a Înaltei Curți

astăzi, 10:06
73

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis luni, 20 mai, că moştenitorii titularului de cont care a încetat din viață au dreptul să obțină informații limitate cu privire la act...