Elevii de top ai municipiului Botoșani au fost premiați de autoritățile locale (video)

Elevii de top ai municipiului Botoșani au fost premiați de autoritățile locale (video)

Astăzi, 2 august, elevii de top ai municipiului Botoșani au fost premiați de autoritățile locale, pentru rezultatele excepționale obținute la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Premiile le-au fost înmânate de primarul Cosmin Andrei, alături de președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, Doina Federovici, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), Bogdan Suruciuc și inspectorul școlar general adjunct al IȘJ, Cristina Bălăucă.

Elevii cu note de 10 la Evaluarea Națională premiați sunt Ema Ioana Andronic, Bogdan Chebac, Teodora Costantin, Alexandru Mihai Macovei, iar cei de 10 de la Bacalaureat sunt Raluca Ștefania Brumă, Elena Cristiana Crețu, Maria Culidiuc, Andreea Irina Iurea și Mihaela Cezara Iurea.

„Da, acum vrem să alegem cea mai bună varianță. Dacă aveam o singură opțiune mergeam sigur acolo, dar acum e mare presiune să îți alegi practic viitor că despre asta este vorba în facultate”, a spus o elevă în cadrul festivității de premiere.










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
665

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...

Echipă completă la CJ Botoșani, un consilier a depus astăzi jurământul! (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
748

Este vorba despre Gabriel Cîrlan, care a ocupat și funcția de director al societății Nova Apaserv în perioada 2013 - 2016.După ce la începutul lunii martie Tribunalul Botoș...

Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

Marţi, 26 Martie 2024
480

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei municipiului Botoșani, care a devenit neîncăpătoare pentru zecii de bătrâni chemați de m...