Echipa din spatele Asociației Meteo Nord – Est este alcătuită din tineri cu viziune și dornici de muncă

Echipa din spatele Asociației Meteo Nord – Est este alcătuită din tineri cu viziune și dornici de muncă

Persoanele din spatele Asociației Meteo Nord – Est sunt cinci tineri cu viziune și dorință de muncă. După șase ani de zile, când a luat ființă proiectul, s-au strâns 50.000 de urmăritori pe pagina de Facebook, transmit aceștia.

Aceștia mai spun că „fără dumneavoastră, nu am fi reușit să punem nici măcar bazele acestui proiect. Și cum această susținere masivă este însoțită și de o doză mare de încredere din partea fiecăruia dintre voi, astăzi ne apropiem cu pași repezi de 50.000 de urmăritori, încă un motiv de mulțumire, dar și pentru o restructurare a acestui proiect grandios”.

„În această seară ne-am gândit să prezentăm pe scurt oamenii din spatele fiecărei prognoze, analize, avertizări, hărți, tabele, imagini, videoclipuri cu tematică meteorologică, ce sunt realizate pentru a atrage atenția asupra anumitor fenomene meteorologice cu potențial perturbator”, declară reprezentanții Meteo Nord – Est.

Astfel, echipa Meteo Nord – Est este alcătuită din Lucian, Paul, Denis, Bogdan și Andrei.

Lucian este din localitatea Smârdan, din județul Botoșani, care este fondatorul proiectului și de profesie învățător.

Paul, în vârstă de 27 de ani, este pasionat de fenomene meteorologice severe, membru fondator al proiectului, coordonează departamentul Fenomene de Risc prin care prezintă analize și riscuri de hazard, cum ar fi secete, inundații, furtuni etc., aducând informații utile vieții de zi cu zi urmăritorilor acestui proiect de echipă numit Meteo NORD-EST.

Denis este din Lișna, județul Botoșani. Acesta este elev și a hotărât să se alăture echipei Meteo Nord - Est în 2018, pasionat de informatică, a creat și se ocupă de administrarea site-ului acestui proiect.

Bogdan este din comuna Sârbi, județul Botoșani. Este elev și s-a alăturat echipei Meteo Nord - Est în 2021, pasionat de fotbal și meteorologie, se ocupă cu crearea hărților meteorologice.

Andrei Elias este din Târpești, din județul Neamț. Este un adolescent foarte pasionat de meteorologie și muzică rock, s-a alăturat echipei Meteo NORD-EST în 2021. Foarte activ în probleme legate de schimbările climatice și educația meteorologică, se ocupă de altfel de prognoze, analize, avertizări meteorologice pentru regiunea de Nord - Est a României.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
27

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
42

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
148

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...