Doi pompieri botoșăneni au urcat pe podiumul competiției „Cel mai puternic pompier”, desfășurată la Brașov (fotogalerie)

Doi pompieri botoșăneni au urcat pe podiumul competiției „Cel mai puternic pompier”, desfășurată la Brașov (fotogalerie)

Plutonier adjutant Paul Dohotaru și plutonier Robert Șerban sunt doi dintre pompierii botoșăneni cu care ne putem mândri. Cei doi au urcat pe podium la cea mai dificilă competiție organizată la nivel național, intitulată „Cel mai puternic pompier”, ediția 2022.

Paul și Serban au obținut locul al III-lea la categoria lor de vârstă, respectiv peste 40 de ani și 20 - 30 de ani.

În ultimele două zile, la Brașov, 86 dintre cei mai puternici pompieri din 26 de județe s-au luptat pentru un loc pe podium.

Aceștia şi-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Concursul a urmărit creșterea capacităților motrice ale pompierilor și armonizarea lucrului în echipă, prin parcurgerea unor circuite, individuale sau de echipă, care dezvoltă deprinderile necesare unor tehnici sau manevre specifice.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
677

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1081

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
632

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...