Cover impresionant lansat de Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian (video)

Cover impresionant lansat de Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian (video)

Patru artiști din Botoșani, care abordează zone interpretative diferite, s-au reunit într-un nou proiect muzical. Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian au lansat un cover după un cântec din repertoriul lui Ștefan Hrușcă, reinterpretându-l într-o manieră inedită. „Rugă pentru părinți” poartă un mesaj profund, versurile fiind scrise de Adrian Păunescu.

„Pare o nebunie să ne dorim oprirea timpului în loc, însă nu credem că există copil în lumea asta care să nu se fi rugat pentru viața părinților săi. Cu un mesaj emoționant, am dorit să realizăm un cover cunoscutului cântec al lui Ștefan Hrușcă, însă în maniera noastră, trecând prin mai multe nuanțe de interpretare, încercând să transmitem de la frica pierderii, până la strigătul disperat către divinitate de a-i păstra pe cei mai dragi oameni în viață, ca în final să apară detensionarea, resemnarea și împăcarea cu firescul vieții”, a precizat Iustina Irimia.

Videoclipul a fost filmat la Castelul „Melik” din Costești, povestea fiind regizată de Gelu Graur și conturată vizual de către Andrei Vrăsmaș.

Cover-ul a fost ascultat pe YouTube de peste 3.000 de urmăritori, în mai puțin de 24 de ore de la lansare, fiind apreciat de sute de persoane.

 

 

Spune-ne opinia ta