Copila de doar 12 ani care a demonstrat lumii că imposibilul nu are granițe (Foto-Video)

Copila de doar 12 ani care a demonstrat lumii că imposibilul nu are granițe (Foto-Video)

Maya Păduraru este o adolescentă în vârstă de 12 ani, din Iași, care a demonstrat lumii că granițele imposibilului pot fi depășite.

Cu grave probleme de sănătate, Maya a trecut prin multe încercări dar nimic nu i-a stat în cale pentru a-și urma visul și a-și trăi din plin copilăria.

Povestea Mayei Păduraru a fost prezentată  în emisiune „Inimă pentru inimă”, din cadrul postului local de televiziune, Somax Tv, moderată de Andreea Ursu.

Problemele adolescentei au început în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer osos. Numai încrederea în Dumnezeu și intervenția promptă a medicilor au contribuit la vindecarea fetei. Dar experiența tragică a adolescentei nu a rămas fără urmări. Pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să-i amputeze fetei piciorul stâng, de la genunchi.

Cu toate acestea, Maya Păduraru nu a fost învinsă de o proteză. Cu o ambiție de fier și un psihic demn de invidiat, adolescenta își continuă viața așa cum știe mai bine.

Este olimpică și tinde a ajunge cât mai sus, practică înotul, merge pe bicicletă, pe snowboard sau schiuri, iar visul său cel mai mare este de a participa la paralimpiada din anul 2026.

Iubește viața, nimic nu i se pare imposibil iar fericirea i se citește pe chipul ei senin.

„Purtați-vă cu mândrie, descoperiți-vă talentele și arătați-le tuturor abilitatea”, a transmis Maya Păduraru. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Muzeul Județean Botoșani organizează, sâmbătă, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor

Vineri, 11 Iunie 2021
325

Muzeul Judeţean Botoşani organizează sâmbătă, 12 iunie 2021, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor.Evenimentul cultural se înscrie în cadrul celui organizat anual la nivel e...

Minor reținut pentru complicitate la înșelăciune prin metoda ”accidentul”

Vineri, 11 Iunie 2021
462

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de tentativă la înșelăciune și o infracțiune de înșelăciune, la data de 10 i...

Elevii de clasa a VIII-a încheie vineri cursurile gimnaziului

Vineri, 11 Iunie 2021
243

Elevii de clasa a VIII-a termină, vineri, cursurile ciclului gimnazial, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Înscrierile pentru susţinerea Evaluării Naţionale au început pe...