Copila de doar 12 ani care a demonstrat lumii că imposibilul nu are granițe (Foto-Video)

Copila de doar 12 ani care a demonstrat lumii că imposibilul nu are granițe (Foto-Video)

Maya Păduraru este o adolescentă în vârstă de 12 ani, din Iași, care a demonstrat lumii că granițele imposibilului pot fi depășite.

Cu grave probleme de sănătate, Maya a trecut prin multe încercări dar nimic nu i-a stat în cale pentru a-și urma visul și a-și trăi din plin copilăria.

Povestea Mayei Păduraru a fost prezentată  în emisiune „Inimă pentru inimă”, din cadrul postului local de televiziune, Somax Tv, moderată de Andreea Ursu.

Problemele adolescentei au început în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer osos. Numai încrederea în Dumnezeu și intervenția promptă a medicilor au contribuit la vindecarea fetei. Dar experiența tragică a adolescentei nu a rămas fără urmări. Pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să-i amputeze fetei piciorul stâng, de la genunchi.

Cu toate acestea, Maya Păduraru nu a fost învinsă de o proteză. Cu o ambiție de fier și un psihic demn de invidiat, adolescenta își continuă viața așa cum știe mai bine.

Este olimpică și tinde a ajunge cât mai sus, practică înotul, merge pe bicicletă, pe snowboard sau schiuri, iar visul său cel mai mare este de a participa la paralimpiada din anul 2026.

Iubește viața, nimic nu i se pare imposibil iar fericirea i se citește pe chipul ei senin.

„Purtați-vă cu mândrie, descoperiți-vă talentele și arătați-le tuturor abilitatea”, a transmis Maya Păduraru.



 

 

Spune-ne opinia ta