Campionul IPJ Botoșani. Un tânăr polițist criminalist face performanță în sportul „brațului de fier” (fotogalerie)

Campionul IPJ Botoșani. Un tânăr polițist criminalist face performanță în sportul „brațului de fier” (fotogalerie)

Un agent criminalist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani face performanță în skanderbeg. El a câștigat de trei ori titlul de vicecampion național, de două ori pe cel de campion național, iar anul acesta a devenit vicecampion european în sportul „brațului de fier”.

Alexandru Niculiță a absolvit în martie Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj, pe specializarea criminalistică. Are 21 de ani și de câteva luni își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Botoșani.

Pasiunea pentru meseria de polițist o are de la tatăl său, polițist și el, iar cea pentru sport a venit din joacă, când a observat că are „brațe de fier” și a început să se antreneze. Practică acest sport de 7 ani, iar antrenamentele constante și perseverența i-au adus zeci de medalii la diferite competiții, plasându-se, în acest moment, pe locul 1 la nivel național și pe locul 9 la nivel mondial, la categoria 65 de kilograme.

Colegul nostru se antrenează pentru campionatul mondial, care va avea loc în luna octombrie a.c., în Turcia. Îi ținem pumnii!”, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta