Botoșăneanul care expune la București o Dacia din 1970, restaurată cu 20.000 de euro!

Cele mai noi maşini din lume s-au lansat, ieri, la Salonul Auto Bucureşti. Pe lângă automobile, iubitorii de automobile descoperă aici și o maşină de curse românească, dar şi vehicule de epocă strălucitoare.

Botoșăneanul care expune la București o Dacia din 1970, restaurată cu 20.000 de euro!

 Bogdan Constantinescu  Foto: observatornews.ro

Salonul Auto de la Bucureşti este scena luptei care se duce la nivel internaţional. "Nu mă pot baza numai pe motorul electric. Un buget maxim alocat? În jur de 30.000 - 40.000 de euro", spune un bărbat pentru observatornews.ro. "Electrică. Pentru că e ceva în pas cu moda. După preţ, după cum arată şi dacă merită la final. Raport calitate preţ", adaugă un altul.

Dacia din 1970, restaurată cu 20.000 de euro

La Salonul Auto, nu doar maşinile de ultimă generaţie îţi iau ochii. Vehiculele de epocă demonstrează şi ele că vârsta este doar un număr. Bogdan Constantinescu, din Botoșani, expune o Dacia din 1970, restaurată cu aproape 20.000 de euro.


"Este printre primele modele. Încercăm să păstrăm aceleaşi coduri de culoare ca cele originale. Se face etapa de supralăcuire a vopselei, practic se dă un efect mult mai intens", arată Bogdan Constantinescu, administratorul unei firme de restaurări din Botoșani.

Salonul Auto este deschis până duminică la Romexpo, iar în weekend poţi să vezi un spectacol de drifturi al piloţilor profesionişti.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...

Percheziții imobiliare terminate cu cătușe. Botoșănean reținut după ce a furat doi viței!

astăzi, 10:48

În cursul zilei de marți, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 19 ani, din orașul Săveni. Tânărul este ce...

Botoșani: Copilaş de nici 2 ani, opărit cu oala de mâncare. Inima micuţului s-a oprit aproape 20 de minute! (Video)

astăzi, 10:19

Un copil de doar un an şi jumătate din Botoşani luptă să trăiască după ce s-a opărit cu mâncare, relatează Observator. Băiatul se afla cu mama lui în momentul în care a...