Angajații Penitenciarului din Botoșani, aniversați alături de copii aflați în plasament

Angajații Penitenciarului din Botoșani, aniversați alături de copii aflați în plasament

29 Iunie reprezintă anual prilej de bucurie pentru personalul sistemului penitenciar românesc, Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare fiind sărbătorită sub patronajul spiritual al Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

În acest context, Penitenciarul Botoșani a continuat astăzi seria activităților din această lună menite să omagieze atât personalul aflat în activitate, precum și foști angajați ai unității, organizâd o ședință festivă la care au fost invitate să ia parte și oficialități ale municipiului Botoșani, precum și reprezentanți ai instituțiilor reprezentative la nivelul municipiului Botoșani.

În cadrul evenimentului festiv, domnul comisar șef de poliție penitenciară Dumitru-Daniel Pînzariu a acordat diplome de gratitudine unor foști și actuali angajați ai instituției drept mulțumire pentru aportul adus în vederea îndeplinirii obiectivelor instituționale.

Alături de angajații intituției, s-au bucurat și 13 copii din cadrul Complexului de apartamente Casa mea Dorohoi, însoțiți de personalul de specialitate din cadrul complexului, care au avut ocazia să participe la un tur de vizitare al penitenciarului și, astfel, să cunoască îndeaproape activitatea personalului Penitenciarului Botoșani.

Ziua de 29 iunie constituie un bun prilej pentru promovarea tradițiilor organizaționale ale Penitenciarului Botoșani, precum și pentru îmbunătățirea percepției publice cu privire la rolul angajaților unității penitenciare.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
70

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
39

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
129

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...