Andreea are nevoie de susținerea botoșănenilor pentru finala ”Bravo, ai stil!” - Foto

Are 24 de ani, este din Botoșani și locuiește în Iași, acolo unde este studentă în anul VI la Facultatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa”.

După câteva luni de provocări și momente pline de creativitate, telespectatorii sunt invitați să-și susțină favoritele în marea finală în care se alege câștigătoarea celui de-al optulea sezon al show-ului ”Bravo, ai stil!”.

Andreea Ștefania Moldovanu s-a menținut în concurs încă de la prima ediție, parcursul dificil și provocator fiind presărat cu multe momente grele, dar pe care le-a depășit cu zâmbetul pe buze și încrezătoare în ”forțele proprii”.

Acum, în fața marii finale a competiției, Andreea are nevoie de votul botoșănenilor pentru a câștiga premiul cel mare.

”A fost, cu siguranță, experiența vieții, o experiență pe care am dus-o pe forțele proprii și pentru care sunt mandră și împlinită! Am muncit extrem de mult și am făcut multe compromisuri pentru a ajunge și pentru a rămâne în această competiție. Am dat tot ce a fost mai bun din mine și uneori poate chiar și mai mult. Acum totul este în mâna oamenilor de acasă, eu am facut tot ce am putut și sper ca și ei să facă totul pentru a ajungă în finala pe care o aștept de ani de zile”, ne-a mărturisit studenta din Botoșani.

Vineri, 25 august, are loc marea finală a emisiunii de la KanalD, iar emoțiile concurentelor au început să fie din ce în ce mai mari. Desigur, și și ținutele tot mai spectaculoase.

Câștigătoarea acestui sezon va fi desemnată în direct, iar pe lângă titlul de cea mai stilată femeie din România, concurenta câștigătoare va primi și un premiu de 100.000 de lei.

”A fost un vis devenit realitate! E un lucru mare să ai puterea și curajul de a-ți îndeplini visurile! Eu sunt recunoscătoare mie că am făcut acest lucru!”, a spus Andreea, care ne-a mărturisit că pentru semifinală, care a avut loc miercuri noaptea, a prezentat o ținută deosebită. O parte ”am facut-o chiar eu, din ceramică”.


 

Marea finală „Bravo ai stil!” de vineri, 25 august, va fi transmisă în direct la Kanal D, iar cei ce vor alege ce concurentă este cea mai stilată femeie din România sunt telespectatorii.

Astfel, telespectatorii pot vota până în momentul în care prezentatoarea Ilinca Vandici va anunța că votul se încheie, mai exact în marea finală ce va avea loc pe 25 august, de la ora 23:00.

Andreea poate fi votată cu indicativul 6 la 1220.
 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...