Ana Maria și Cezar, căsătorie în uniformă: Când iubirea adevărată și cariera merg mână în mână - Foto

Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, însă cea a botoșănenilor Ana Maria și Cezar este una specială.

S-au văzut pentru prima dată în 2020. Ea se pregătea să devină asistentă medicală. El, pompier. I-au apropiat dragostea pentru oameni. Puțin mai târziu, au început să viseze cu ochii deschiși...

El, să și-o facă mireasă.

Ea, să-l urmeze în viață și în carieră.

„Avem prieteni comuni. Așa ne-am cunoscut. Frumusețea ei mi-a rămas întipărită în minte. Mi-am făcut curaj și am invitat-o în oraș. Treptat, am descoperit că este o fată ambițioasă, muncitoare și serioasă. Îmi amintesc că, fiind elev la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Boldești, îi povesteam mult despre cum mă pregătesc să devin salvator. Și ei i-a plăcut de mine, dar a prins drag și de uniformă, iar din ianuarie suntem și colegi”, a povestit Cezar.

„El este cel care m-a ambiționat, iar când am văzut că am avut cea mai mare notă și că voi intra în familia salvatorilor am fost cea mai fericită. Și, iată că iubirea adevărată și cariera pot merge mână în mână”, a spus Ana Maria, cu zâmbetul pe buze și sclipirea în ochi.

După trei ani, au decis să facă următorul pas: căsătoria.

Și pentru că îşi iubesc atât de mult profesia, în cea mai importantă zi din viața lor, amândoi au ales să îmbrace uniforma de serviciu.

Ana Maria și Cezar și-au ales drept părinți spirituali doi oameni dragi, Marian și Anișoara, care au îmbrățișat cariera de jandarm. Și colegii care le-au fost alături, au ales să poarte uniforma de serviciu. 

”Noi le dorim să fie sănătoși, să se iubească toată viața la fel de mult și să aibă parte de cele mai frumoase lucruri”, le-au transmis colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani.







(Foto: ISU Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...