Alexandra, glasul sensibilității. Originalitatea i-a adus peste 11.000 de ascultători (video)

Alexandra, glasul sensibilității. Originalitatea i-a adus peste 11.000 de ascultători (video)

Cel mai frumos mărțișor pentru toate mamele este acela care vine din sufletul unui copil, așa că Alexandra Cojocariu vă aduce în dar de primăvară al ei cântec... „MAMA!”. La mulți ani tuturor femeilor și mamelor, să vă bucurați de copii și de viață!

Alexandra Cojocariu este un copil de numai 10 ani, dar cu un bagaj muzical și un repertoriu vast. Învață la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani, fiind în clasa a IV-a cu program step by step. De o frumusețe rară, Alexandra s-a făcut remarcată în lumea muzicală a orașului nostru și nu numai prin vocea sa matură și tehnica vocală pe care o dobândește, reușind să interpreteze de-a lungul timpului melodii foarte dificile si complexe. Unul dintre exemple ar fi piesa „Girl in 14 G”, de factură music-hall, în care se îmbină elemente vocale din opera „Tristan și Isolda”, aria „Regina Nopții” și „Lacul Lebedelor”. De asemenea, abordarea originală a valsului compus de Eugen Doga surprinde sensibilitatea Alexandrei și calitățile vocale deosebite.

 Alexandra iubește muzica pop rock și adoră să realizeze propriile variante ale unor melodii consacrate, iar piesa „ Every breth you take”, cântată de THE POLICE, i-a adus peste 19.000 de vizualizări pe canalul de YouTube!

„Cu un timbru vocal matur și o sensibilitate aparte, Alexandra reușește să mă uimească la fiecare ora de canto prin originalitatea interpretării ei și prin atenția pentru fiecare detaliu. Iar repertoriul pe care în mare parte și-l alege singură nu face decât să mă bucure că noua generație de copii ascultă muzică bună. Ne mândrim cu astfel de voci din Botoșani. Una din melodiile mele preferate din repertoriul Alexandrei este TANGO TO EVORA, a cărei interpretare i-a adus peste 11.000 de ascultători pe YouTube, iar povestea videoclipului este una impresionantă, în care îi surprinde întreaga familie- verisori, părinți și bunici”, a spus Oana Pușcașu, coordonatoarea studioului muzical CHEIA SOL și profesoara de canto a Alexandrei Cojocariu.

Chiar dacă nu este adepta concursurilor de muzică, Alexandra a reușit săa adune câteva premii importante în palmaresul său:

PREMIUL I la Festivalul Concurs „Micul Prinț”

PREMIUL I la Festivalul Internațional „Morska Perla”, Bulgaria

Trofeul categoriei la Festivalul „MUSIC FOR ALL”

Premiul I la Festivalul „Neghinita”, Bacău

Premiul I la Festivalul „Nova Latinitas”, Republica Moldova

Într-un oraș atât de mic, vocile așa de mari ale copiilor răsună în întreaga lume la concursurile de muzică, iar premiile pe care le aduc acasă sunt de multe ori mult prea puțin apreciate. Dar împreună vom sprijini tânăra generație și le vom da încredere că orice vis poate deveni realitate, dacă nu renunți la el.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani- Craiova 1-1! Egal muncit după un meci greu

astăzi, 21:00
120

FC Botoșani și Universitatea Craiova s-au întâlnit miercuri seară în etapa a doua a Play-Off-ului primei divizii.FC Botoșani deschidea scorul în minutul 12, prin Reald...

Elevii din învăţământul primar vor putea beneficia de transport gratuit la şcoală

astăzi, 20:34
94

Deputaţii au adoptat miercuri o propunere legislativă care completează Legea Educaţiei naţionale nr. 1/2011, potrivit căreia elevii din învăţământul primar vor putea beneficia de ...

Masca ar putea să nu mai fie obligatorie pe plajă, de la 1 iunie

astăzi, 20:09
75

Masca nu va mai fi obligatorie pe plajă de la 1 iunie, anunță surse guvernamentale. Asta înseamnă însă că cei care vor merge la mare de 1 mai și de Paște vor fi obligați să poart...