Alexandra, glasul sensibilității. Originalitatea i-a adus peste 11.000 de ascultători (video)

Alexandra, glasul sensibilității. Originalitatea i-a adus peste 11.000 de ascultători (video)

Cel mai frumos mărțișor pentru toate mamele este acela care vine din sufletul unui copil, așa că Alexandra Cojocariu vă aduce în dar de primăvară al ei cântec... „MAMA!”. La mulți ani tuturor femeilor și mamelor, să vă bucurați de copii și de viață!

Alexandra Cojocariu este un copil de numai 10 ani, dar cu un bagaj muzical și un repertoriu vast. Învață la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani, fiind în clasa a IV-a cu program step by step. De o frumusețe rară, Alexandra s-a făcut remarcată în lumea muzicală a orașului nostru și nu numai prin vocea sa matură și tehnica vocală pe care o dobândește, reușind să interpreteze de-a lungul timpului melodii foarte dificile si complexe. Unul dintre exemple ar fi piesa „Girl in 14 G”, de factură music-hall, în care se îmbină elemente vocale din opera „Tristan și Isolda”, aria „Regina Nopții” și „Lacul Lebedelor”. De asemenea, abordarea originală a valsului compus de Eugen Doga surprinde sensibilitatea Alexandrei și calitățile vocale deosebite.

 Alexandra iubește muzica pop rock și adoră să realizeze propriile variante ale unor melodii consacrate, iar piesa „ Every breth you take”, cântată de THE POLICE, i-a adus peste 19.000 de vizualizări pe canalul de YouTube!

„Cu un timbru vocal matur și o sensibilitate aparte, Alexandra reușește să mă uimească la fiecare ora de canto prin originalitatea interpretării ei și prin atenția pentru fiecare detaliu. Iar repertoriul pe care în mare parte și-l alege singură nu face decât să mă bucure că noua generație de copii ascultă muzică bună. Ne mândrim cu astfel de voci din Botoșani. Una din melodiile mele preferate din repertoriul Alexandrei este TANGO TO EVORA, a cărei interpretare i-a adus peste 11.000 de ascultători pe YouTube, iar povestea videoclipului este una impresionantă, în care îi surprinde întreaga familie- verisori, părinți și bunici”, a spus Oana Pușcașu, coordonatoarea studioului muzical CHEIA SOL și profesoara de canto a Alexandrei Cojocariu.

Chiar dacă nu este adepta concursurilor de muzică, Alexandra a reușit săa adune câteva premii importante în palmaresul său:

PREMIUL I la Festivalul Concurs „Micul Prinț”

PREMIUL I la Festivalul Internațional „Morska Perla”, Bulgaria

Trofeul categoriei la Festivalul „MUSIC FOR ALL”

Premiul I la Festivalul „Neghinita”, Bacău

Premiul I la Festivalul „Nova Latinitas”, Republica Moldova

Într-un oraș atât de mic, vocile așa de mari ale copiilor răsună în întreaga lume la concursurile de muzică, iar premiile pe care le aduc acasă sunt de multe ori mult prea puțin apreciate. Dar împreună vom sprijini tânăra generație și le vom da încredere că orice vis poate deveni realitate, dacă nu renunți la el.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
111

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
252

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
113

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...