Administratorul Spitalului din Dorohoi a fost condus pe ultimul drum (video)

Administratorul Spitalului din Dorohoi a fost condus pe ultimul drum (video)

Duminică, Ghiţă Chitac, administratorul spitalului Dorohoi,cel care a fost un soţ şi un tată exemplu, care la doar 52 de ani a încetat din viaţa în urma unui stop cardiac.

Oameni de toate vârstele, dar şi mulţi tineri, au venit, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ghiţă, un om de o sensibilitate aparte.Au fost aduse ,zeci de coroane de flori, din partea colegilor a cunoştinţelor şi de la cei care l-au cunoscut.

Jalea familiei nu are limite, ştiind că, de acum încolo, vor trebui să trăiască restul zilelor fără Ghiţă. Slujbă bisericească a fost oficiată de preotul paroh din localitatea Vatra Hudeşti unde Ghiţă a fost înmormântat,cât şi preotul paroh de la biserică din Dorohoi nude Ghiţă mergea ori de câte ori simţea nevoia.

De acolo, de sus, Ghiţă îşi va proteja familia şi va fi, în continuare, alături de ea, prin amintirea-i care va dăinui pentru totdeauna .În aceste momente, de adâncă tristețe, suntem cu gândul și cu fapta alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și îi dorim putere pentru a înțelege și a depăși această grea încercare.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în liniște și pace!

sursa: Glasul Nordului

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
34

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
164

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
48

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...