Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului la Centrul Maternal „Micul Prinț” cu mame, copii și voluntari (fotogalerie)

Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului la Centrul Maternal „Micul Prinț” cu mame, copii și voluntari (fotogalerie)

De Ziua Internațională a Copilului, voluntarii de la Asociația „Arlechino Moldova” și-au sărbătorit ziua alături de mamele și copiii din cadrul Centrului Maternal „Micul Prinț” din Botoșani.

Alături de copiii centrului, voluntarii și profesorii coordonatori au jucat joculețe de cunoaștere, au colorat, desenat, au dansat și, cel mai important, au legat prietenii, sărbătorind în cel mai frumos mod posibil.

Opt mame cu copii din cadrul centrului au luat, și ele, parte la activitate, s-au destins și s-au bucurat de clipele în natură. Curtea a prins culoare cu baloanele, zâmbetele și energia celor mici.

„Astăzi, de ziua tuturor copiilor, mi-a plăcut să văd cum un grup mic de oameni poate aduce atâtea zâmbete pe chipul unor copiii atât de frumoși”, a spus Oxana, elevă voluntar în cadrul Asociației „Arlechino Moldova”.

„Dragi copii, să păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină și viața voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!”, este mesajul transmis de președintele Asociației „Arlechino Moldova”, Marius Pomîrleanu.

„Fiecare copil sau mamă are o poveste, mai mult sau mai puțin tristă. Dar întâlnirea de astăzi a adus un strop de soare în viața copiilor și a mamelor din Centrul maternal. Alaturi de ei, voluntarii Arlechino au povestit, au colorat, au desenat, și-au împărtășit gânduri și planuri de viitor, au zâmbit și au sărbătorit copilăria. Baloane colorate și diplome, jocuri si dulciuri au înseninat fața celor aflați în situații mai puțin fericite. La mulți ani tuturor copiilor”, a spus la finalul activității Dana Nichiteanu, bibliotecar în cadrul Liceului „Dimitrie Negreanu” din Botoșani. 




















 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

A început cel mai mare târg din zona Moldovei dedicat fermierilor, evenimentul are loc la Popăuți! (galerie foto)

astăzi, 13:35
638

A început cea de-a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie – utilaje agricole și produse tradiționale de la Popăuți. Evenimentul este unul dintre cele mai mari din zona Mo...

A doua zi de spectacole la Cornișa: The Urs și Rico Sanchez&Gipsy Kings Party au încins atmosfera! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
1108

Dacă prima seară a fost un real succes, fiind prezenți la Cornișa în jur de 20.000 de oameni, vineri numărul a fost mult mai redus.Și de această dată vremea a fost una prielnică și...

Social democrații din Botoșani au dat startul campaniei electorale! (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
635

La ora 14:00, membrii PSD – Filiala Botoșani s-au adunat în fața sediului partidului din Botoșani, după care s-au îndreptat spre panourile unde au lipit afișe.Au participat ...