46 de monumente din Botoșani incluse în lucrarea “1000 de monumente ale eroilor neamului românesc”

46 de monumente din Botoșani incluse în lucrarea “1000 de monumente ale eroilor neamului românesc”

46 de monumente închinate eroilor neamului din județul Botoșani vor fi incluse într-un album pregătit de fotograful generației de aur a filmului românesc Nicolaie Riglea.

Artistul fotograf face în acest moment un periplu prin toată țara pentru realizarea unei lucrări unice la nivel național și chiar european.

Acesta se va numi “1000 de monumente ale eroilor neamului românesc” și va cuprinde 1.200 de pagini în format A3, realizate la cele mai înalte standarde. Pe lângă fotografiile realizate, textele vor fi traduse în nouă limbi, inclusiv japoneză, rusă, chineză.

“Maestrul Nae Riglea, fotograful generației de aur din filmul românesc apoposit și la noi la Botoșani în periplul său prin țară pentru realizarea unei lucrări unice la nivel național și chiar european: “1000 de monumente ale eroilor neamului românesc”. Maestrul va pune în valoare lucrările de artă închinate eroilor neamului, iar din județul nostru a selectat 46 de monumente. Mulțumim Nicolae Riglea pentru promovarea județului Botoșani”, a spus pe pagina sa de socializare președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta