Zeci de localuri și sute de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore. Amenzi de peste 60.000 de lei aplicate

Zeci de localuri și sute de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore. Amenzi de peste 60.000 de lei aplicate

Zeci de localuri au fost verificate de polițiștii botoșăneni, iar sute de oameni au fost controlați în sensul respectării interdicțiilor actuale. Astfel, în județ, în ultimele 24 de ore, forțele de ordine au aplicat amenzi de circa 61.000 de lei, pentru încălcări ale normelor dispuse de ordonanțele militare în contextul pandemiei.

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, 99 jandarmi au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență, din care 18 au asigurat ordinea publică la centrele de carantină.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS CoV 2 (filtre, misiuni de ordine publică, însoțire convoaie, acțiuni punctuale).

Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, precum și cinci amenzi în valoare totală de 1700 de lei pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicţiilor impuse în contextul stării de urgenţă, în cazul a 342 de persoane, fiind de asemenea verificate 31 de localuri publice cu privire la respectarea aceloraşi interdicţii.

Totodată, au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 76.000 de lei, dintre care 48 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 55.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
16

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
20

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
23

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...