Zeci de botoșăneni amendați, în ultimele 24 de ore

Zeci de botoșăneni amendați, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine din Botoșani au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire a încălcării măsurilor impuse în privința combaterii răspândirii noului coronavirus, polițiștii amendând zeci de botoșăneni, valoarea totală a sancțunilor aplicate depășind 15.000 de lei.

La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani, 67 de jandarmi cu 20 de autovehicule de serviciu, au executat misiuni specifice în ultimele 24 de ore, din care 18 au asigurat măsurile de menținere a ordinii publice în zona centrelor de carantină.

„Acțiunile personalului Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani au avut un caracter preponderent preventiv, misiunile de ordine publică fiind executate atât independent, cât și în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică, pentru limitarea răspândirii coronavirusului SARS CoV-2”, au transmis reprezentanții IJJ Botoșani.

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani peste 70 de forțe de ordine au desfășurat 6 misiuni specifice.

Ca urmare a nerespectării prevederilor legale s-au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 15.000 de lei.

„Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului. În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
602

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
305

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
84

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...