VIDEO: Ministrul Muncii, asaltat de pensionari revoltați. O femeie a izbucnit în plâns: „Mă chinuiesc cu 1000 de lei, am lucrat 27 de ani”

VIDEO: Ministrul Muncii, asaltat de pensionari revoltați. O femeie a izbucnit în plâns: „Mă chinuiesc cu 1000 de lei, am lucrat 27 de ani”

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a fost asaltat de pensionari revoltați, la Târgul produselor agroalimentare tradiționale, desfășurat, duminică, lângă Piața Centrală din municipiul Botoșani. Oamenii l-au copleșit pe demnitar cu nemulțumiri legate de venituri și dări, iar o femeie a izbucnit în plâns.

Marius Budăi a adresat un mesaj de felicitare și susținere către producătorii locali, apoi a mers să salute o cunoștință din public, moment în care oamenii s-au înghesuit să-i adreseze întrebări și reproșuri ministrului.


 

– „Nu mai dați știri despre pensii, dați hotărâri. Dacă spune minciuni ce rost are?”

– „De când se recalculează pensia? De la Olguța. Are 15 ani de când recalculează”

– „45 de ani de muncă și 15 milioane pensie, umilitor!”

– „Pentru partide și hoți aveți bani, dar pentru pensionari nu aveți!”

– „Acum ne mărește impozitul! Nu vă e rușine?”

O femeie a izbucnit în plâns: „Eu mă chinuiesc cu 1000 de lei, am lucrat 27 de ani și m-au lăsat numai cu pensia de handicap”.

Ministrul Muncii a discutat cu o parte dintre pensionarii care s-au plâns de venituri, dând asigurări că se vor identifica soluții.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta