Urmărit de polițiști, după ce nu a oprit la semnalul acestora. Șoferul era mort de beat

Urmărit de polițiști, după ce nu a oprit la semnalul acestora. Șoferul era mort de beat

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 04:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care se deplasa pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, al cărui conducător auto, inițial, nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, oprind după ce aceștia au pornit în urmărirea sa cu autospeciala de poliție, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 37 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Angajații Locativa, protest pașnic în fața Primăriei Botoșani împotriva hotărârii de desființare. „Este doar o răzbunare politică!” (foto, video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
836

Marți după-amiază, angajații S.C. Locativa S.A. s-au înarmat cu pancarte pe care au scris ceea ce îi nemulțumește. Salariații au protestat împotriva hotărârii de desfii...

Masa caldă într-o școală din Botoșani, între nemulțumirile părinților și cutiuța dorințelor! „Toți vor să găsim vinovați și e simplu, dar nu asta este soluția!” (foto)

Marţi, 16 Aprilie 2024
973

Programul „Masă caldă”, care ulterior s-a transformat în „Masă sănătoasă”, este un instrument salvator pentru autoritățile care încearcă să combată fenom...

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
716

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...