Unora chiar nu le pasă de lege! Tânărul din Avrămeni care urmărea două fete pe stradă în municipiul Botoșani, arestat preventiv!

Unora chiar nu le pasă de lege! Tânărul din Avrămeni care urmărea două fete pe stradă în municipiul Botoșani, arestat preventiv!

Instanța de judecata a dispus la data de 30 octombrie înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui tânăr de 28 de ani din localitatea Avrămeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 15.10.a.c. acesta a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani din municipiul Botoșani și ulterior a adresat amenințări cu acte de violență unui minor de 17 ani, chemat în ajutor de acestea.

În momentul comiterii faptei, tânărul de 27 de ani avea asupra sa două cuțite.

“În perioada în care acesta s-a aflat sub măsura controlului judiciar, a fost monitorizat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale- Biroul Supravegheri Judiciare, care au stabilit faptul că bărbatul a încălcat, cu rea-credință, obligațiile prevăzute de lege, motiv pentru care au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Tânărul a fost reținut și ulterior introdus în arestul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
339

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
567

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
991

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...