Dramă fără margini: un bărbat din Vorona s-a sinucis din prea multă dragoste!

Dramă fără margini: un bărbat din Vorona s-a sinucis din prea multă dragoste!

Un bărbat de 37 de ani din Vorona a ales un mod cumplit de a-și încheia socotelile cu viața după ce a suferit o dezamăgire în dragoste. Bărbatul și-a pus capăt zilelor cu un ștreang într-o anexă a casei pe care o construi cu banii munciți în Germania.

Bărbatul avea o relație cu o tânără din Republica Moldova, iar după ce s-a întors de la muncă din Germania, în urmă cu câteva zile, a ales să meargă să își viziteze iubita de peste Prut. Doar că între cei doi au avut loc mai multe certuri, iar bărbatul a revenit acasă de două zile, timp în care era tot mai deprimat.

Vineri spre amiază bărbatul i-a dat unui prieten de-al său un mesaj în care i-a spus că vrea să își pună capăt zilelor și nu a mai răspuns la telefon.

Alarmat de mesajul primit, acesta l-a alertat pe unul din cei trei frați ai bărbatului, cei doi venind la casa acestuia din Vorona și au alertat serviciul 112.

Până la venirea polițiștilor, bărbatul a mers într-o anexă a casei, unde construia o baie, și-a confecționat un ștreang dintr-o sfoară de nylon, pe care a legat-o de mânerul unui geam, s-a așezat în fund și pur și simplu a tras cu tot corpul, sufocându-se.

Oamenii legii și cadrele medicale ajunse la fața locului au spart ușa, găsindu-l pe bărbat spânzurat. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru a stabili cauza decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
15

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
52

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...