Un sucevean beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să-l raporteze furat

Un sucevean beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să-l raporteze furat

Un bărbat din comuna suceveană Fântâna Mare a sunat la poliție să reclame că i-au fost furați peste 40 de baloți de fân pe care îi strânsese de pe un teren care îi aparține. Ulterior, a recunoscut că se îmbătase și a uitat unde a lăsat fânul cules, potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava.

Un bărbat din Fântâna Mare a fost protagonistul unui caz halucinant, care stârnește zâmbete din exterior, probabil nu însă și pentru polițiștii puși degeaba pe drumuri.

Vinerea trecută, seara, după ora 19:00, polițiștii de la Secția Vadu Moldovei au fost sesizați de un bărbat din Fântâna Mare, care a relatat telefonic că în ziua respectivă a mers la un teren proprietate, unde a strâns fân, iar ulterior, în timp ce era plecat să caute o mașină pentru transport, cei 46 de baloți de fân au dispărut.

Polițiștii au făcut o serie de verificări în acea seară, după care, sâmbătă dimineață, în timpul unei activități de patrulare la Fântâna Mare, au identificat, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel, un număr aproximativ egal de baloți.

Polițiștii l-au sunat pe reclamant și l-au chemat la fața locului, bănuind că au rezolvat cazul de furt. Proprietarul a declarat spășit faptul că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua de vineri. Cu alte cuvinte, a uitat că mutat baloții și a crezut că aceștia au fost furați.

Polițiștii urmau să-i aplice o amendă în baza articolului art. 11, din Legea 61/91 R. care prevede sancțiunea pentru „alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deznodământ neașteptat, după ce o femeie i-a spus iubitului că este sechestrată în Botoșani

astăzi, 09:29
57

O gălățeancă și-a sunat iubitul și i-a spus că ea și fiica ei sunt sechestrate. Polițiștilor le spunea că se află într-un autoturism ce merge într-o direcție necunoscută și ...

Cum se fac bani din voucherele de vacanță. Ministerul Turismului anunță controale în perioada următoare

astăzi, 08:49
56

Vânzarea voucherelor de vacanță a devenit noua afacere necurată a românilor. Deși e ilegal, zeci de persoane își dau tichetele pe internet, în schimbul unor bani cash. Par...

Calendar Ortodox: Odovania praznicului Schimbării la Faţă a Domnului; Mutarea moaştelor Sf. Cuv. Maxim Mărturisitorul; Sf. Cuv. Dorotei şi Dositei

astăzi, 08:41
29

Pomenirea vieţii şi pătimirii Sfântului Maxim Mărturisitorul s-a făcut în Biserica Ortodoxă la 21 ianuarie. Astăzi prăznuim aducerea la Constantinopol a sfintelor lui moaşte....