Un sucevean beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să-l raporteze furat

Un sucevean beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să-l raporteze furat

Un bărbat din comuna suceveană Fântâna Mare a sunat la poliție să reclame că i-au fost furați peste 40 de baloți de fân pe care îi strânsese de pe un teren care îi aparține. Ulterior, a recunoscut că se îmbătase și a uitat unde a lăsat fânul cules, potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava.

Un bărbat din Fântâna Mare a fost protagonistul unui caz halucinant, care stârnește zâmbete din exterior, probabil nu însă și pentru polițiștii puși degeaba pe drumuri.

Vinerea trecută, seara, după ora 19:00, polițiștii de la Secția Vadu Moldovei au fost sesizați de un bărbat din Fântâna Mare, care a relatat telefonic că în ziua respectivă a mers la un teren proprietate, unde a strâns fân, iar ulterior, în timp ce era plecat să caute o mașină pentru transport, cei 46 de baloți de fân au dispărut.

Polițiștii au făcut o serie de verificări în acea seară, după care, sâmbătă dimineață, în timpul unei activități de patrulare la Fântâna Mare, au identificat, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel, un număr aproximativ egal de baloți.

Polițiștii l-au sunat pe reclamant și l-au chemat la fața locului, bănuind că au rezolvat cazul de furt. Proprietarul a declarat spășit faptul că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua de vineri. Cu alte cuvinte, a uitat că mutat baloții și a crezut că aceștia au fost furați.

Polițiștii urmau să-i aplice o amendă în baza articolului art. 11, din Legea 61/91 R. care prevede sancțiunea pentru „alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Urmărire în trafic, șofer scos din mașină și imobilizat de polițiștii de la Rutieră

astăzi, 13:21
69

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au efectuat, în cursul zilei de marți, semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat, continu&aci...

Povestea neștiută a buricului, varianta ”ilegală” a cașcavalului de Săveni

astăzi, 12:47
220

Mihai Ghiduc a documentat istoria cașcavalului de Săveni. Și nu întâmplător, spune el.”Mi-am petrecut copilăria în Săveni și merg acolo de câteva ori pe an, &i...

Demn de filmele de comedie: Botoșănean prins drogat după ce s-a prezentat singur la Poliție

astăzi, 12:01
172

Marți, 3 octombrie 2023, la sediul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier s-a prezentat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Botoșani, pentru a declara faptul că a fost implicat &i...