Un român s-a cățărat pe clădirea unei gări din Italia după ce i-a fost furat telefonul!

Îmbrăcat complet în negru, cu o jachetă impermeabilă și o șapcă asortată, românul a fost văzut cățărându-se pe o schelă amplasată pe partea dreaptă a fațadei Gării Centrale Milano.

Un român s-a cățărat pe clădirea unei gări din Italia după ce i-a fost furat telefonul!

   Foto: La Presse

Un bărbat de naționalitate română a băgat în alertă autoritățile din Milano, Italia, în jurul orei 18:30 de vineri, 25 octombrie 2024, relatează Rotaliannul, care citează Corriere della Sera.

Trecătorii din Piazza Duca d’Aosta au alertat imediat poliția prezentă în fața gării. La sosirea pompierilor, bărbatul se afla deja în cel mai înalt punct al clădirii, pe o cornișă, ținând în mână o scară telescopică, aceeași pe care ar fi folosit-o pentru a escalada diferitele cornișe ale fațadei.

După aproape o oră de căutări, poliția feroviară l-a găsit pe acoperiș și l-a dat jos în siguranță.

Conform declarațiilor date de conaționalul nostru, gestul său a fost o formă de protest după ce i-ar fi fost furat telefonul mobil. Autoritățile verifică în prezent starea sa psihică.

La intervenție au participat mai multe echipaje de pompieri, care au întins o saltea de salvare și, folosind o autoscară, au ajuns pe acoperișul gării pentru a-l recupera pe bărbat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au respins 2.650 euro mită de la un conducător auto prins beat la volan! (Video)

astăzi, 10:34

Duminică, 27 octombrie, în jurul orei 2.30, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către...

Andrei Tcaciuc, un spectacol despre ”oamenii care se grăbesc” într-un oraș al energiilor culturale (Video)

astăzi, 09:58

Coregraf și performer botoșănean de origine ucraineană, Andrei Tcaciuc a urmat cursurile programului Coregrafie din cadrul Universității Națională de Arte „George Enescu” din Iași...

Peste o sută de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: oferta AJOFM

astăzi, 09:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 142 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania 60 locuri de mun...