Un finalist de la ”Chefi la Cutite” a scos la licitatie costumatia de bucatar, pentru a o ajuta pe Mihaela Matei! FOTO

Cazul tinerii in varsta de 29 de ani, din Botosani, depistata cu cancer la mediastin, cu matastaze pe plamani, a emotionat multa lume. Prietenii tinerii fac eforturi pentru a aduna cei 70.000 de euro necesari pentru tratamentul cu citostatice si deplasarile in Turcia. 

Un finalist de la ”Chefi la Cutite” a scos la licitatie costumatia de bucatar, pentru a o ajuta pe Mihaela Matei! FOTO

Au fost depuse urne in aproape toate localurile din municipiul Botosani, in florarii sau in biserici. Duminica s-a organizat si o strangere de fonduri pe Pietonalul Unirii, iar oamenii cu suflet mare au ajutat-o financiar pe Mihaela Matei.

Pe grupul de pe Facebook ”Alaturi de Mihaela Matei” a fost scoasa la licitatie tunica bucatarului Alex Balan, finalistul show-ului ”Chefi la Cutite”, din sezonul II, difuzat de Antena 1. Banii care vor fi oferiti pe tunica ce a fost purtata in finala de Alex vor fi virati in contul Mihaelei.

”Finalistul "Chefi la Cutite" din sezonul 2, Alex Bălan s-a alaturat campaniei noastre si scoate la licitatie tunica de chef purtata in finala emisiunii difuzate de Antena 1. Pretul de pornire este de 100 de lei, iar banii cu care va fi cumparata tunica vor fi directionati Mihaelei. Licitatia se va incheia sambata la ora 20:00. Licitatia are loc la aceasta postare cu un comentariu cu suma care o oferiti! Doar impreuna o putem ajuta pe Mihaela Matei sa invinga aceasta boala crunta!” suna anuntul publicat pe grup. (CLICK AICI pentru a licita)



In plus, o alta tanara a scos la licitatie un catel adorabil, pretul de pornire al licitatiei fiind de 200 de lei. ”Oamenii sunt minunati! Oana Atomei ofera acest minunat catel pentru a o ajuta pe Mihaela Matei. VOM SCOATE LA LICITATIE acest pui de o luna si jumatate, iar banii care vor fi oferiti, vor fi virati in contul Mihaelei de catre Oana. Rasa: Ciobanesc maremmano abruzzese, Sex: Femela,Varsta: 1 luna jumate. LICITATIA incepe de la suma de 200 de lei , Termen licitatie: Vineri 27 octombrie 2017, ora 20:00. Licitatia are loc la aceasta postare cu un comentariu cu suma care o oferiti!”, sunt cuvintele postate pe grup alaturi de fotografii cu catelul. (CLICK AICI pentru a licita pentru catel.)



Anul acesta Mihaela a primit o veste pe care nicio persoana nu si-ar dori sa o auda. A fost diagnosticata cu Tumora mediastinala maligna, asta insemnand un cancer la mediastin, cu matastaze pe plamani.

Totul a inceput in luna mai a acestui an, atunci cand fata cu ochii caprui a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu senzatie de sufocare si cu dureri in piept si in spate. Peste doar o luna de zile s-a internat la Spitalul Judetean Mavromati, unde in urma unui examen la Computerul Tomograf, a fost observata tumora in zona mediastinului (Mediastinul reprezintă un complex de organe situate în cavitatea toracică între cei doi plămâni. Conține mai multe organe și structuri : inima, vasele mari ce intră și ies din inimă, traheea, esofagul, ganglioni limfatici, structuri nervoase (nervul vag, nervul frenic, trunchiul simpatic toracic), ductul toracic.)

Speriata si dezorientata, Mihaela a sperat ca totul sa fie o eroare, astfel ca a facut alte analize atat la Iasi, cat si la Spitalul Monza din Bucuresti, iar diagnosticul a fost acelasi: Aspect histopatologic compatibil cu un Limfom malign nonHodgkin difuz cu celula mare B primitiv mediastinal/timic, adica tumora mediastinala.

A inceput sa se informeze cat mai mult despre aceasta boala si asa a aflat despre Centrul Medical Anadolu, din Istanbul, Turcia. S-a imbarcat in avion cu gandul de a lupta pentru viata ei si a ajuns in Turcia, acolo unde a fost supusa unor noi analize. Medicii turci i-au spus ca tumora se afla in stadiul 2E si a fost preluata de prof. dr. Zafer Gulbas, cel care i-a dat Mihaelei vestea ca boala poate fi invinsa.

Pe data de 11 octombrie, Mihaela a inceput tratamentul cu citostatice, iar prima cura a costat-o 8.200 de euro. Urmatoarele cure vor costa 6.500 de euro, iar medicii turci spun ca ar avea nevoie de pana la 8 cure, insa totul depinde de evoluatia corpului la acest tratament. Costurile acestor cure se ridica la 52.000 de euro, iar daca se mai adauga si costurile cu deplasare pana in Turcia si alte analize pe care Mihaela va trebuie sa le faca, suma de care ar avea nevoie tanara din Botosani ajunge la aproximativ 70.000 de euro. 

Mihaela nu detine aceasta suma de bani si doar noi o putem ajuta sa stranga acesti bani pentru a avea sansa de a-si continua viata frumoasa. Orice suma de bani, oricat de mica, pentru Mihaela este foarte importanta. Haideti sa-i redam zambetul pe buze acestui inger!

Cei care vor sa o ajute pe Mihaela pot dona bani in urmatoarele conturi:

BANCA TRANSILVANIA, Cluj- Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr.8, 400027.
Cod SWIFT: BTRLRO22. 
Titular cont: Matei Mihaela

EURO: RO31BTRLEURCRT0304982301
LEI: RO81BTRLRONCRT0304982301
PAYPAL: https://www.paypal.me/Tabultoc

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
24

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
177

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
109

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...