Un club din Botoșani oferă oportunități de dezvoltare personală iubitorilor de public - speaking și leadership

Un club din Botoșani oferă oportunități de dezvoltare personală iubitorilor de public - speaking și leadership

Marți după-amiază, membrii Clubului Toastmaster Botoșani s-au reunit într-o locație din Botoșani pentru a aniversa întâlnirea cu numărul 300.

Pentru a marca momentul, într-o atmosferă de voie bună și energie pozitivă, membrii clubului au implicat cei aproximativ 100 de invitați în momente de improvizație care au făcut deliciul spectatorilor, încurajând persoanele prezente să creeze momente amuzante și să se exprime liber în public.

Clubul Toastmasters Botoșani, care face parte dintr-o organizație educațională mondială de vârf, non-profit, își propune să perfecționeze măiestria discursului, dezvoltând abilitățile de conducere strategică și de rezolvare a conflictelor.

„Ne-am asumat roluri în conducerea clubului și prin asta, de-a lungul timpului, am atras în rândurile noastre 70 membri.

Am câștigat discursuri în limba română și engleză, improvizate sau pregătite la nivel local si regional, am învățat să facem o evaluare eficientă și să fim mentori pentru membrii noi. Dar, cel mai important, ne-am depășit frica de a ține un discurs in public!”, a declarat Oana Huțanu, președinte Toastmasters Botoșani.

Amatorii de divertisment și improvizație sunt așteptați în fiecare marți, la orele 19:00, la Gradnd Irish Pub, pentru a învăța de la specialiști cum să-și dezvolte abilitățile de public - speaking și leadership.

Întâlnirile sunt săptămânale, în fiecare zi de marți, ele au o structură fixă, și în cadrul lor membrii clubului își asumă roluri prestabilite, conform unei agende.

„Pentru a putea înțelege cum funcționăm și mai ales pentru a te bucura de un timp de calitate petrecut în compania unei echipe prietenoase, te invităm să ni te alături, fie ca invitat, fie ca membru”, a afirmat Oana Huțanu, președinte Toastmasters Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(Foto) Talentata Sofia Țurcanu, micuța botoșăneancă ce promite un viitor strălucit în muzică

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1409

Sofia Olivia Țurcanu are 11 ani și este elevă în clasa a V-a a la Liceul de Arte „Ștefan Luchian” din Botoșani, la clasa de vioară, iar de la vârstă de 5 ani studiază c...

DSP: Rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Botoșani, aproape de pragul de 9 cazuri la mia de locuitori

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
2006

În ultimele 24 de ore, 187 de botoșăneni au fost diagnosticați cu Covid-19, potrivit statistici furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.82 dintre aceștia sunt din m...

Cele două minore dispărute vineri seară, identificate de polițiștii botoșăneni

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1823

Cele două adolescente dispărute vineri seară de la domiciliu au fost identificate de polițiști pe raza municipiului Botoșani.Este vorba despre Ionescu Andreea Diana, în vârstă d...