Un club din Botoșani oferă oportunități de dezvoltare personală iubitorilor de public - speaking și leadership

Un club din Botoșani oferă oportunități de dezvoltare personală iubitorilor de public - speaking și leadership

Marți după-amiază, membrii Clubului Toastmaster Botoșani s-au reunit într-o locație din Botoșani pentru a aniversa întâlnirea cu numărul 300.

Pentru a marca momentul, într-o atmosferă de voie bună și energie pozitivă, membrii clubului au implicat cei aproximativ 100 de invitați în momente de improvizație care au făcut deliciul spectatorilor, încurajând persoanele prezente să creeze momente amuzante și să se exprime liber în public.

Clubul Toastmasters Botoșani, care face parte dintr-o organizație educațională mondială de vârf, non-profit, își propune să perfecționeze măiestria discursului, dezvoltând abilitățile de conducere strategică și de rezolvare a conflictelor.

„Ne-am asumat roluri în conducerea clubului și prin asta, de-a lungul timpului, am atras în rândurile noastre 70 membri.

Am câștigat discursuri în limba română și engleză, improvizate sau pregătite la nivel local si regional, am învățat să facem o evaluare eficientă și să fim mentori pentru membrii noi. Dar, cel mai important, ne-am depășit frica de a ține un discurs in public!”, a declarat Oana Huțanu, președinte Toastmasters Botoșani.

Amatorii de divertisment și improvizație sunt așteptați în fiecare marți, la orele 19:00, la Gradnd Irish Pub, pentru a învăța de la specialiști cum să-și dezvolte abilitățile de public - speaking și leadership.

Întâlnirile sunt săptămânale, în fiecare zi de marți, ele au o structură fixă, și în cadrul lor membrii clubului își asumă roluri prestabilite, conform unei agende.

„Pentru a putea înțelege cum funcționăm și mai ales pentru a te bucura de un timp de calitate petrecut în compania unei echipe prietenoase, te invităm să ni te alături, fie ca invitat, fie ca membru”, a afirmat Oana Huțanu, președinte Toastmasters Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta