Centrul de agrement „Codrii de aramă” organizează tabere de odihnă, naționale sau tematice, pentru elevi și tineri

Centrul de agrement „Codrii de aramă” organizează tabere de odihnă, naționale sau tematice, pentru elevi și tineri

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani invită iubitorii de natură în centru de agrement „Codrii de Aramă” pentru a petrece într-un mod plăcut clipe de neuitat prin organizarea de tabere de odină, naționale sau tematice, majorate, serbări de sfârșit de an, seminarii, cantonamente, activități de animație, drumeții, foc de tabără precum și alte activități recreativ-distractive pentru elevi și tineri.

Centrul de agrement „Codrii de aramă” funcționează în regim permanent cu o capacitate de 130 locuri/serie, cazarea făcându-se în blocuri de apartamente cu 3 și 4 camere, cu 2-3-4 paturi/cameră, grup sanitar propriu pe apartament, bloc alimentar, sală de mese cu o capacitate de 350 locuri/serie, sală de conferință de 80 de locuri.

Clubul central are o capacitate de 35 de locuri și este dotat cu tv, internet, materiale sportive, mese de tenis. Centrul mai dispune de un complex sportiv multifuncțional cu terenuri de handbal, baschet, volei, fotbal și tenis de câmp, parc de joacă pentru copii și tineret.

Tarife: Cazare: 40 lei/persoană/zi, Masa: 45 lei/persoană/zi.

La grup de 10 tineri plătitori se asigură gratuitate la masă și cazare cadrului didactic însoțitor care va desemna și a doua persoană care va beneficia de masă și cazare gratuit.



 

 

Spune-ne opinia ta