Un botoşănean a aflat că este suspect de Covid-19 după ce a fost victima unui accident rutier

Un botoşănean a aflat că este suspect de Covid-19 după ce a fost victima unui accident rutier

Un botoşănean a aflat că este suspect de covid19 după ce a fost victima unui accident rutier, produs char de el.

Accidentul a avut loc joi, pe drumul DN 29 D, în apropiere de pădurea Rediu, când un bărbat de 71 de ani conducea un autoturism Volkswagen Golf dinspre Stăuceni spre Botoșani.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a aţipit la volan, moment în care pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz şi l-au condus la spital pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru că acuza câteva traumatisme, acesta a fost supuls unui examen otmograf la coloana cervicală, iar pe imagine a fost prinsă şi o parte a plămânului, care prezenta, conform medicilor, posibile semne care să indice prezenţa covid 19.

Din acest motiv, bărbatul a fost imediat internat pe secţia de suspecţi Covid-19 a Spitalului Judeţean, deşi acesta nu avea niciun simptom specific.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
109

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
127

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...