Șase deținuți se află în izolare, la Penitenciarul din Botoșani

Șase deținuți se află în izolare, la Penitenciarul din Botoșani

Şase deţinuţi se află în izolare, după ce au intrat în contact cu un angajat al Penitenciarului din Botoşani, care a fost diagnosticat cu virusul COVID-19.

Potrivit directorului uniății de detenție, Cristian Ieremie, măsura adoptată în cazul persoanelor private de libertate este una preventivă, aceştia neavând probleme de sănătate.

„Nu sunt probleme. E o măsură preventivă. După definiţia de caz, nu au fost contacţi. Ştiţi ce spune definiţia de caz... fără mască, la distanţă mai mică de doi metri, mai mult de 15 minute, dar am luat această măsură preventivă, având în vedere că e loc închis", a afirmat Ieremie pentru Agerpres.

Angajatul confirmat cu noul coronavirus este preotul Penitenciarului din Botoşani, care se află în prezent internat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
412

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
426

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
249

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...