Un bărbat urmărit de autoritățile germane a fost depistat în P.T.F. Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat în vederea arestării de autorităţile din Germania, pentru săvârşirea unor infracţiuni împotriva proprietăţii, pe teritoriul acestui stat.

Acesta s-a prezentat astăzi, în jurul orei 03:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România. Bărbatul de 36 de ani era pasager într-un microbuz care se îndrepta tot către Germania.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile din Germania, bărbatul fiind acuzat de săvârşirea unor infracţiuni împotriva proprietăţii, pe teritoriul acestui stat”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

Duminică, 26 Iunie 2022
120

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

Duminică, 26 Iunie 2022
490

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

Duminică, 26 Iunie 2022
400

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...