Un bărbat din Republica Moldova a vrut să treacă granița la volanul unui camion radiat din circulație

Un bărbat din Republica Moldova a vrut să treacă granița la volanul unui camion radiat din circulație

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, care a încercat să iasă din România la volanul unui camion radiat din circulație.

Potrivit oamenilor legii, în ziua de 24 ianuarie, în jurul orei 21:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui camion cu numere de înmatriculare specifice Belgiei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de către autoritățile belgiene.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră din Botoșani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Masa caldă într-o școală din Botoșani, între nemulțumirile părinților și cutiuța dorințelor! „Toți vor să găsim vinovați și e simplu, dar nu asta este soluția!” (foto)

astăzi, 13:07
193

Programul „Masă caldă”, care ulterior s-a transformat în „Masă sănătoasă”, este un instrument salvator pentru autoritățile care încearcă să combată fenom...

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
673

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...

Sute de reprezentanți ai elevilor din Regiunea Moldovei au venit la Botoșani pentru o sesiune de formare! (foto, video)

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
577

În jur de 100 de elevi din liceele din zona Moldovei au ajuns, vineri după-amiază, la Botoșani pentru a participa la o sesiune de formare. Mai precis, este vorba despre Sesiunea Regională de...