Un bărbat din Republica Moldova a vrut să treacă granița la volanul unui camion radiat din circulație

Un bărbat din Republica Moldova a vrut să treacă granița la volanul unui camion radiat din circulație

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, care a încercat să iasă din România la volanul unui camion radiat din circulație.

Potrivit oamenilor legii, în ziua de 24 ianuarie, în jurul orei 21:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui camion cu numere de înmatriculare specifice Belgiei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de către autoritățile belgiene.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră din Botoșani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
388

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1127

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
167

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...