Un bărbat din Hlipiceni este cercetat de polițiști pentru două infracțiuni săvârșite la regimul rutier

Un bărbat din Hlipiceni este cercetat de polițiști pentru două infracțiuni săvârșite la regimul rutier

Luni, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe strada Petricani, din orașul Săveni, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Hlipiceni.

Individul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
992

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9438

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1302

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...