Un angajat al unei firme din Republica Moldova conducea o mașină radiată din circulație fără să știe

Un angajat al unei firme din Republica Moldova conducea o mașină radiată din circulație fără să știe

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Republica Moldova, care se afla la volanul unui autoturism radiat din circulație.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism înmatriculat în Olanda, în cursul zilei de sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 20:30.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile din Olanda din data de 14 mai 2021.

Persoana în cauză a declarat că este șofer angajat al unei firme din Republica Moldova și nu avea cunoștință că acesta este radiată din circulație.

„Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Radu Tatiana, purtător de cuvânt PTF Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
920

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9103

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1298

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...