Un agent de pază al unui club din Flămânzi, bătut cu cruzime de trei indivizi

Un agent de pază al unui club din Flămânzi, bătut cu cruzime de trei indivizi

Imagini de o violență rară au fost surprinse de camerele de supraveghere, într-un club din orașul Flămânzi, din județul Botoșani.

Agentul de pază a fost bătut crunt, cu topoare și bâte, de un grup de tineri beți. Totul după ce bărbatul nu îi lăsase pe doi dintre ei să intre, ca să facă scandal. După agresiune, victima a ajuns la spital, scriu jurnaliștii de la știrileprotv.ro.

În imagini se vede cum agentul de pază coboară în fața clubului împreună cu câțiva tineri. În scurt timp, cei care îl însoțeau intră înapoi și fug pe scări. Paznicul rămâne ultimul și este pus la pământ de un bărbat, cu pumnii și picioarele. În secundele următoare, victima este atacată de un al doilea bărbat și de al treilea, care are în mână un topor.

Alții apar cu bâte și sar pe agentul de pază. De pe scări, cineva încearcă să îi sară în ajutor bărbatului, dar nu reușește. Agresorii pleacă, doar după ce omul atacat rămâne inert, la pământ. Avea să fie dus de urgență la spital, în stare de inconștiență.

Ioan Asaftei, medic primar al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a declarat pentru știrileprotv.ro că, „a venit la noi un pacient de 44 de ani cu traumatism cranio facial și cerebral prin agresiune. S-au acordat îngrijiri de urgență.”

Agentul agresat a povestit anchetatorilor că bătaia ar fi pornit în momentul în care nu ar fi permis accesul în club unor bărbați aflați în stare de ebrietate. Aceștia și-au chemat apoi prieteni ca să îl atace.

Poliția face cercetări pentru tentativă de omor și caută să îi identifice pe agresorii victimei.

„Un bărbat de 45 de ani, care efectua controlul de acces într-un club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, din cauza faptului că nu ar fi permis accesul în interior unui grup de tineri”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Bărbatul de pază nu a fost internat în urma agresiunii. Poliția face cercetări pentru tentativă de omor și caută să îi identifice pe agresorii victimei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
145

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
143

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
35

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...