Tragedie într-o familie din Botoșani. Stâlpul casei venea din Germania de sărbători, dar a murit pe drum

Familia unui bărbat din municipiul Botoșani a fost lovită de o năpastă cumplită, în prag de Crăciun. În timp ce aștepta ca stâlpul casei să ajungă acasă din Germania, de sărbători, a primit vestea că el a murit la câteva zeci de kilometri de cămin. Rudele se pregătesc de înmormântarea acestuia.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Bărbatul tranzita comuna Vama din județul Suceava, fiind pasager într-un microbuz. În jurul orei 1:00, i s-a făcut rău și nu a mai vorbit. Pe drum, victima nu s-a certat cu restul pasagerilor, însă a consumat băuturi alcoolice. A murit subit, iar cadrele medicale de pe ambulanța direcționată la fața locului nu l-au putut resuscita.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean din Suceava, bărbatul deținea mai multe pastile pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare, fiind descoperite de forțele de intervenție.

În timp ce Poliția a demarat o anchetă pentru „ucidere din culpă”, Medicina Legală a preluat trupul neînsuflețit pentru investigații. Rezultatul necropsiei va arăta care a fost cauza morții botoșăneanului.

Între timp, vestea pierderii bărbatului a îndurerat toți cunoscuții săi, care sprijină familia îndolicată.

 

Spune-ne opinia ta