Toxiinfecţie alimentară la Școala de vară a PSD de la mare!

Toxiinfecţie alimentară la Școala de vară a PSD de la mare!

Trei membre ale organizației de femei a PSD au avut nevoie de îngjijiri medicale. S-a întâmplat la Constanța, unde are loc Comitetul Executiv al PSD. Tot acolo se desfășoară și școala de vară a femeilor social-democrate.

Intervenția ambulanței a fost solicitată la Pavilionul Expozițional din Mamaia, unde se desfășoară lucrările Școlii de vară a Organizației de Femei a PSD, informează cotidianul Replica.

Mai multe femei social-democrate se simţeau rău, acuzau vărsături şi nu reuşeau să se deplaseze singure spre spital!

Femeile care se simţeau rău au declarat cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa că au mâncat aseară la un local, după care, azi, au sosit la Pavilionul Expoziţional, pentru a continua lucrările Şcolii de vară.

Au început însă să se simtă din ce în ce mai rău, să aibă ameţeli, vărsături şi dureri de burtă, aşa că au cerut ajutor, suspectând că la mijloc este o toxiinfecţie alimentară.

"Nu s-au simţit bine nici aseară, dar acum nu se mai puteau ţine pe picioare", ne-a declarat o social-democrată din Constanţa, care a precizat că ea nu a participat la masa de vineri seara.

Într-un final, cadrele medicale au acordat ajutor unui număr de 3 persoane care prezentau "dureri abdominale, vărsături", fiind notate în fişa de intervenţie cu "colică abdominală".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
18

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
37

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
78

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...