Tineri cercetați penal, după ce au fost depistați conducând fără permis

Tineri cercetați penal, după ce au fost depistați conducând fără permis

Doi tineri au fost depistați conducând fără permis, joi, iar un bărbat este cercetat pentru încredințarea mașinii către unul dintre aceștia.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au oprit pentru control pe un  drum comunal, din comuna Mihălășeni, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de către un tânăr de 27 de ani, pasager în auto.

Polițiștii continuă cercetările sub aspecul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit pentru control pe Drumul European DE 58, din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Copălău, întrucât acesta circula cu viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta figurează în bazele de date cu permisul reținut.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
243

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
44

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
361

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...