Ți se rupe sufletul: O femeie și-a părăsit cei șase copii pentru că și-a găsit iubit pe Facebook

Ți se rupe sufletul: O femeie și-a părăsit cei șase copii pentru că și-a găsit iubit pe Facebook

   Sursa foto ilustrativ: SalvațiCopiii.ro

Caz halucinat în Suceava, unde șase frați au fost abandonați de mama lor, care și-a găsit iubit pe Facebook. Femeia și-a făcut bagajele și s-a mutat la noul partener, lăsându-și copiii singuri, în voia sorții.

Cei şase fraţi, din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, cu vârste între cinci şi 14 ani, au descoperit, joi după-amiază, că mama lor şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă. Vecinii au aflat de cele întâmplate și au sesizat autoritățile.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, și-ar fi găsit un iubit pe rețelele de socializare, iar nimic nu a mai stat în calea relației. Aceasta este temporar unic întreţinător al celor mici, tatăl acestora fiind plecat în Anglia la muncă, potrivit monitorulsv.ro.

Cel mai mare dintre frați, în vârstă de 14 ani, a povestit că el a fost plecat de acasă, iar când s-a întors și-a găsit restul fraților singuri.

În urma celor întâmplate, tatăl copiilor a fost anunțat și a spus că se va întoarce urgent acasă pentru a avea grijă de cei mici.

Până la sosirea acestuia, ca măsură temporară, cei şase fraţi au fost lăsaţi în grija unei rude, iar ulterior s-au întors acasă, unde a apărut o soră în vârstă de 21 de ani, care şi-a luat angajamentul că va avea grijă de fraţii ei.

 

Spune-ne opinia ta