Tatăl lui Marius, suspectul în cazul dublei crime de la Manoleasa: "Era un copil liniştit, care îşi vedea de ale lui"

Cum a fost prins Marius, autorul dublei crime din Botoșani. Detaliul care l-a dat de gol!

Tatăl lui Marius, suspectul în cazul dublei crime de la Manoleasa: "Era un copil liniştit, care îşi vedea de ale lui"

Răsturnare de situaţie în cazul mamei şi fiicei de 14 ani găsite moarte într-o casă abandonată din localitatea Manoleasa, județul Botoşani. Suspectul principal a fost arestat marți, dar nu este soţul femeii, cum credeau poliţiştii. Toate indiciile duc spre vărul adolescentei. O cameră de supraveghere l-a dat de gol. 

Imaginile îl plasează la locul crimei pe bărbatul de 37 de ani - trece pe bicicletă pe lângă casa unde au fost găsite victimele. Poliţiştii l-au audiat, l-au reţinut, după care judecătorii l-au trimis cel puţin 30 de zile în arest, potrivit Observator.

Suspectul principal neagă tot, iar familia lui îl susţine. Tot ce ştiu este că vorbea des pe Facebook cu verişoara lui de 14 ani, găsită moartă lângă mama ei.

”Fiind un copil major, la vârsta lui, noi ca părinţi nu mai puteam să-l controlăm. A spus că e nevinovat. Era un copil liniştit, un copil care îşi vedea de ale lui. Căuta şi el un loc de muncă sezonieră în străinătate, lucra”, spune tatăl suspectului.

Când i-au percheziţionat casa, anchetatorii au găsit probe care îl incriminează pe vărul adolescentei ucise în bătaie.

”S-au ridicat toate obiectele contondente de la locuinţa lui care s-ar fi pretat la comiterea faptei. Urmează a fi examinate criminalistic”, a declarat Valeriu Chihaia, procuror.

Mama şi fiica găsite moarte într-o casă părăsită au fost conduse ieri pe ultimul drum de zeci de oameni, printre care profesori şi colegi de-ai adolescentei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
53

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
312

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
253

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...