Tânărul mort în accidentul de la Vlăsinești, proaspăt tătic. A lăsat în urmă lacrimi și suspine

Tânărul mort în accidentul de la Vlăsinești, proaspăt tătic. A lăsat în urmă lacrimi și suspine

Bogdan, tânărul în vârstă de 23 de ani, decedat în cumplitul accident din noaptea de luni spre marți, era proaspăt tătic de fetiță.

Acesta a lăsat în urmă lacrimi și suspine pe chipurile celor dragi.

Tragedia s-a petrecut pe raza localității Vlăsinești, iar într-o curbă la stânga șoferul a pierdut controlul mașinii, moment în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Din nefericire, tânărul de 23 de ani a murit pe loc, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l ține în viață, iar pasagerul din dreapta față, în vârstă de 19 ani, din orașul Săveni, a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit oamenilor legii, mașina pe care o conducea ar fi fost furată. Proprietarul le-a declarat polițiștilor că nu i-a încredințat autovehiculul tânărului.

„Cercetările sunt efectuate pentru furt calificat, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, declară Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Toți cei care l-au cunoscut pe Bogdan au transmis numai gânduri bune și îl plâng pe tânăr.

„Finul Bogdan, la doar 23 de ani un cumplit accident ți-a curmat viața. Multe vise și planuri de viitor s-au oprit în loc. Te vom păstra mereu în amintire, suflet bun și blând”, spune o femeie despre acesta.

„Grea încercare, mai ales pentru părinți! Dumnezeu să-i așeze sufletul în loc luminat! Veșnică lui pomenire! Domnul să-i aibă în grijă pe cei care l-au iubit, să-i mângâie și să-i întărească sufletește”, este mesajul transmis de o botoșăneancă.

„Am fost ca frații, am mâncat din aceiași farfurie, am împărțit copilăria...vei rămâne veșnic în amintirile noastre...un băiat vesel, care ne făceai să râdem cu lacrimi la glumele tale...dar din păcate Dumnezeu te-a vrut la el ...Dumnezeu sa te ierte”, spune o fată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
509

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1451

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...