Proprietarul unei săli de jocuri de noroc și un fan al industriei, amendați de jandarmi

O societate comercială specializată în domeniul jocurilor de noroc, dar și un bărbat care frecventează astfel de locații au fost amendați, luni, pentru încălcări ale măsurilor impuse în actualul context epidemiologic, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ).

Potrivit sursei citate, proprietarul unei săli de jocuri situate pe strada Sucevei din municipiul Botoșani a fost sancționat cu amendă de 2.000 de lei, „din cauză că numărul de persoane prezente a depășit procentul de 50% din capacitatea sălii”.

De asemenea, un bărbat plasat în izolare la domiciliu a primit o amendă de 1.500 de lei, după ce a fost găsit într-o sală de jocuri de pe Calea Națională.

„Acțiunile organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, independent sau în sistem integrat, în cooperare atât cu efective de poliție, cât și cu reprezentanții altor instituții cu atribuții în domeniu, urmăresc conștientizarea cetățenilor cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea prevederilor legale instituite pentru reducerea efectelor pandemiei de COVID-19”, afirmă Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta