Tânăr dat în urmărire națională, depistat în Gară la Botoșani. Avea asupra sa un briceag, un pistol Airsoft, o rangă și o unealtă „gură de lup”

Tânăr dat în urmărire națională, depistat în Gară la Botoșani. Avea asupra sa un briceag, un pistol Airsoft, o rangă și o unealtă „gură de lup”

În cursul serii de luni, 4 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi din Botoșani, în timpul unor activități de prevenire a faptelor antisociale, au depistat, în trenul Botoșani – Timișoara Nord, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Călărași, care era dat în urmărire națională, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea.

Tânărul părea suspect, iar oamenii legii i-au solicitat să se legitimeze, ulterior stabilind că pe numele său există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni, emis de o judecătorie, din județul Ilfov.

„În urma controlului corporal, asupra sa a fost găsit un briceag cu lama de 16 cm, iar în bagajul acestuia au fost identificate mai multe bunuri, respectiv un pistol tip Airsoft, o rangă și o unealtă "gură de lup" . Aceste obiecte au rămas la noi, pentru continuarea cercetărilor, iar tânărul a fost escortat către Penitenciarul Botoșani, pentru a-și executa pedeapsa. Tânărul se afla în trenul care pleca din municipiul Botoșani, înspre Timișoara, controlul fiind efectuat înainte ca acesta să părăsească gara”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
94

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...

O doamnă preia conducerea APIA Botoșani, după trimiterea la pensie a lui Liviu Zaharia! (foto, video)

astăzi, 13:39
355

Elena Lăzăruc preia conducerea interimară a Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Botoșani.Postul a rămas neocupat după ce Liviu Zaharia a împlinit c...

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
788

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...