Tânăr dat în urmărire națională, depistat în Gară la Botoșani. Avea asupra sa un briceag, un pistol Airsoft, o rangă și o unealtă „gură de lup”

Tânăr dat în urmărire națională, depistat în Gară la Botoșani. Avea asupra sa un briceag, un pistol Airsoft, o rangă și o unealtă „gură de lup”

În cursul serii de luni, 4 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi din Botoșani, în timpul unor activități de prevenire a faptelor antisociale, au depistat, în trenul Botoșani – Timișoara Nord, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Călărași, care era dat în urmărire națională, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea.

Tânărul părea suspect, iar oamenii legii i-au solicitat să se legitimeze, ulterior stabilind că pe numele său există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni, emis de o judecătorie, din județul Ilfov.

„În urma controlului corporal, asupra sa a fost găsit un briceag cu lama de 16 cm, iar în bagajul acestuia au fost identificate mai multe bunuri, respectiv un pistol tip Airsoft, o rangă și o unealtă "gură de lup" . Aceste obiecte au rămas la noi, pentru continuarea cercetărilor, iar tânărul a fost escortat către Penitenciarul Botoșani, pentru a-și executa pedeapsa. Tânărul se afla în trenul care pleca din municipiul Botoșani, înspre Timișoara, controlul fiind efectuat înainte ca acesta să părăsească gara”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IȘJ a fost în vizită de lucru la Ministerul Educației. Bogdan Suruciuc: „Nu se va intra în sistem online sub nicio formă”

Miercuri, 28 Septembrie 2022
59

La începutul acestei săptămâni, Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a fost în vizită de lucru la Ministerul Educ...

Fagii seculari din nordul extrem al României (fotogalerie)

Miercuri, 28 Septembrie 2022
77

Aria Naturală Protejată RONPA0250 – Făgetul secular Stuhoasa, din comuna Suharău, are o suprafață de 60,7 hectare și a fost desemnată prin Legea 5/2000, aici fiind limita estică a areal...

Peste 250 de exemplare de păsări din peste 20 de rase vor putea fi admirate la Muzeul din Dorohoi în cadrul unei expoziții

Miercuri, 28 Septembrie 2022
41

Muzeul de Științele Naturii din Dorohoi, în colaborare cu Primăria Municipiului Dorohoi și alături de columbofili din județele Botoșani și Suceava, organizează în perioada 1 - 7 o...