Asociație de Crescători de Animale, sancționată contravențional cu amendă de 50.000 de lei de comisarii de mediu (fotogalerie)

Asociație de Crescători de Animale, sancționată contravențional cu amendă de 50.000 de lei de comisarii de mediu (fotogalerie)

O Asociație a Crescătorilor de Animale, din Botoșani, a fost amendată cu 50.000 de lei de comisarii Gărzii de Mediu – Comisariatul Botoșani, pentru nerealizarea, în totalitate și la termen, a măsurilor impuse prin actul de constatare încheiat de reprezentanții instituției cu atribuții de verificare, inspecție și control în domeniul mediului.

La anteriorul control comisarii de mediu au interzis incendierea vegetației ierboase, a stufărișurilor și miriștilor pe termen permanent, salubrizarea terenului pe care au fost identificate depozitări necorespunzătoare de deșeuri menajere în amestec cu resturi vegetale, termenul fiind 15 martie 2022 și reprezentanții Asociației ar fi trebuit să prezinte la GNM Botoșani dovada salubrizării terenului afectat de depozitări necontrolate de deșeuri.

„Pentru amplasamentului sesizat, verificat de comisarii de mediu, se stabilise anterior măsuri de salubrizare, dar nu prin incendiere. Fapta a fost sancționată conform prevederilor legale”, a declarat Cristina Kashyap, comisar șef al Gărzii de Mediu din Botoșani.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
312

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
540

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1699

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...