Tânăr cercetat penal și amendat, după ce a fost prins conducând fără permis și fără declarație

Tânăr cercetat penal și amendat, după ce a fost prins conducând fără permis și fără declarație

Marți, 14 aprilie a.c., polițiștii orașului Săveni au oprit în trafic, în comuna Vlăsinești, un autoturism care, inițial a încercat să se sustragă controlului, efectuând manevra de mers înapoi, după care s-a conformat indicațiilor polițiștilor.

Cu ocazia verificărilor, a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 20 de ani din comuna Vlăsinești, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult, acesta nu avea asupra sa nici declarația pe propria răspundere, conform legislației în vigoare, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

„În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar pentru faptul că nu a respectat interdicțiile de circulație a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
40

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
107

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...