COVID. Încă TREI decese în Botoșani. Două dintre victime au contactat virusul de la un cadru medical

COVID. Încă TREI decese în Botoșani. Două dintre victime au contactat virusul de la un cadru medical

Încă trei decese au fost înregistrate în rândul botoșănenilor infectați cu COVID-19. Pacienții au decedat la Spitalul de Urgență „Mavromati”, la începutul acestei săptămâni, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Doi dintre ei au contactat virusul din rândul personalului medical.

Un bărbat de 73 de ani a decedat pe Secția de Cardiologie, luni, fiind testat și confirmat cu coronavirus pe 9 aprilie. Acesta se afla internat pe secție de pe 5 aprilie, suferind de o boală cardio-vasculară, dar și de diabet zaharat.

Un alt bărbat, de 61 de ani, a murit pe aceeași secție, marți, fiind testat și confirmat cu COVID pe 10 aprilie. Acesta era internat la Cardiologie de pe 7 aprilie, suferind de o boală cardiovasculară.

Cei doi pacienți de mai sus au fost colegi de salon și contacți cu un caz confirmat din rândul personalului medical.

Apoi, un bărbat de 74 de ani a decedat pe Secția de Boli Infecțioase, marți. A fost testat sâmbătă și a fost confirmat duminică cu COVID, acesta suferind și de diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, o boală cardio-vasculară.

Miercuri dimineață, numărul botoșănenilor diagnosticați cu noul coronavirus a crescut la 229.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
172

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...