Tânăr bolnav psihic, dispărut de câteva zile. Apel al familiei către cunoștința publică

Tânăr bolnav psihic, dispărut de câteva zile. Apel al familiei către cunoștința publică

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Vorniceni, bolnav psihic, a dispărut de câteva zile, fiind căutat de familie, susține fratele acestuia.

Potrivit sursei citate, Daniel Saviuc a părăsit domiciliul sâmbătă dimineață și nu s-a mai întors. Bărbatul nu deține telefon mobil, iar rudele nu au fost anunțate cu privire la locul spre care se îndrepta.

„Sâmbătă a fost văzut în Botoșani în oraș. El are probleme, e bolnav, nu îl ajută capul deloc, nu gândește. M-am gândit că e pe undeva în oraș, dar îl caut de două zile și nu-l găsesc. Nu are telefon. Nu a fost nicio discuție, se lua mereu de părinți, dar părinții nu îi spuneau niciodată nimic pentru că îl înțelegeau că e bolnav. A spus că se duce undeva unde e liniște”, a precizat fratele tânărului.

La momentul plecării, el purta o pereche de blugi și un palton lung.

„Așa a plecat de acasă, dar avea obiceiul să arunce hainele de le el. Sâmbătă a fost văzut în oraș fără palton, doar in tricou gri”, a mai spus ruda acestuia.

Tânărul are circa 70 de kilograme, 1,67 metri înălțime, ochii căprui și părul brunet.

Familia spune că el suferă de schizofrenie și epilepsie, făcând apel la cunoștința publică pentru identificarea lui. Rudele susțin că, în cursul zilei de miercuri, va fi sesizată și Poliția cu privire la acest caz.

Până la darea în urmărire a botoșăneanului, cei care au informații despre bărbat pot contacta familia la numărul de telefon 0751 984 180.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Polițist salvator pentru o bătrână îngrozită că fiul avea să se răzbune; bărbatul a ajuns în arest

astăzi, 09:59
578

Un bărbat a fost reținut la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar, ca urmare a colaborării dintre mama acestuia și un polițist. Femeia a străbătut zeci de kilometri pentru a cere ...

Două mașini au fost avariate de un copac doborât de vijelie (fotogalerie)

astăzi, 09:00
234

Pompierii au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe două autoturisme, care erau parcate pe strada Dimitrie Brânză din municipiul B...

Doi tineri răniți după ce s-au răsturnat cu mașina în municipiul Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 07:51
546

Doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 24 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, în Zona Industrială a munici...