Stâlpi de telefonie mobilă recuperați în urma unor percheziții

Stâlpi de telefonie mobilă recuperați în urma unor percheziții

Doi tineri în vârstă de 23, respectiv de 19 ani, din comuna Rădăuți Prut, sunt acuzați că au sustras patru stâlpi de susținere a rețelei de telefonie mobilă, bunurile fiind descoperite în urma unor percheziții domiciliare, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, s-a întocmit dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind creat unui operator privat.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, la data de 16 octombrie a.c., cei doi ar fi sustras un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică, aparținând unei companii de telefonie mobilă. În cadrul activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificați patru stâlpi de susținere a rețelei electrice”, arată IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

BOR câștigă. Certificatul verde stă departe de slujbele religioase. „Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat”

astăzi, 10:55
123

Accesul credincioșilor în biserică nu poate fi restricționat, pentru că e un spațiu care oferă „produse sau servicii vitale”, la fel ca magazinele alimentare și farmaciile, ar...

Apelul unei mame disperate să-și salveze unicul copil. „Viața lui depinde de o sumă de bani. Sunt un om cu puteri limitate”

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
4844

Doi părinți din Botoșani trăiesc o dramă, de când unicul lor copil a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră pe creier. Boala de care suferă Doru a fost descoperită în urmă ...

20 de îmbolnăviri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore. Un pacient de 40 de ani a murit

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
941

20 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Potrivit statisticii fur...