Spectacol în memoria Alexandrei Ivanov: ”Haideți să ne mobilizăm încă o dată!”

La trei luni de la moartea dureroasă a Alexandrei Ivanov, un impresionant semn de solidaritate vine din partea unor adolescenți din Botoșani.

Spectacol în memoria Alexandrei Ivanov: ”Haideți să ne mobilizăm încă o dată!”

Elevii din cadrul Liceului Pedagogic Botoșani vor să aducă în acest fel un strop de fericire în sufletul copiilor Alexandrei, înaintea sărbătorilor pe care cei mici le vor întâmpina fără cea mai dragă ființă din viața lor.

”Cu toții o știm pe Alexandra Ivanov, mama care nu mai este alături de puișorii săi și știu că fiecare dintre noi, din multul sau puținul pe care îl avem, putem aduce un zâmbet în sufletul acestor copilași; așadar, haideți să ne mobilizăm încă o dată, să arătăm că ne pasă de cei mai puțin norocoși și să ne strângem cât mai mulți la spectacolul organizat în memoria Alexandrei”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Spectacolul ”Cântec pentru îngeri” va avea loc miercuri, 22 noiembrie 2023, începând cu ora 15.00, la Cinematograful "Unirea" din Botoșani.

Evenimentul este pregătit de elevii Liceului Pedagogic "Nicolae Iorga".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
35

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
362

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
82

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...