Spectacol caritabil la Cinematograful „Unirea”. Artiști botoșăneni vor urca pe scenă pentru Andrei, un băiețel cu distrofie musculară

Spectacol caritabil la Cinematograful „Unirea”. Artiști botoșăneni vor urca pe scenă pentru Andrei, un băiețel cu distrofie musculară

Pe 3 iunie, la Cinematograful „Unirea” din municipiul Botoșani va avea loc un spectacol caritabil, cu scopul de a strânge bani ce vor deservi unui caz social.

Este vorba despre Andrei, un băiețel care de la vârsta de șapte ani nu s-a mai putut bucura de copilărie așa cum o fac alții de vârsta lui. Bucuria sa cea mai mare era când juca fotbal, sport pe care acum nu îl mai poate practica, din cauza bolii.

În urma mai multor investigații, cadrele medicale l-au diagnosticat pe micuț cu distrofie musculară, însă, de curând, părinții acestuia au primit o veste foarte bună de la o clinică din Barcelona, unde poate fi operat.

Însă, această intervenție chirurgicală se ridică la suma de 33.000 de euro, bani pe care părinții nu și-i permit.

Din aceste motive, mai multe persoane publice, din Botoșani, s-au hotărât să îl ajute pe Andrei, prin intermediul unui spectacol. Astfel, vineri, 3 iunie, de la ora 19:00, cetățenii care doresc să îl ajute pe Andrei, dar să se și bucure de muzică, teatru, dans și voie bună, sunt așteptați la Cinematograful „Unirea”.

Intrarea se face pe baza unor invitații, în valoare de 50 de lei, dar va fi pusă și o urnă la intrare, unde toți cei care doresc pot face donații.

Pe scenă, pentru a cânta și încânta publicul, vor urca artiștii Mirel Manea și Orchestra, Fetele din Botoșani, Oana Tăbultoc, Mariana Ichim Hodan, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, Societatea Cultură „Arlechin”, Alexandra Chisăliță, în scaun rulant și alți invitați surpriză.  

Până atunci, toți cei care doresc să îl ajute pe Andrei să poată juca din nou fotbal pot dona în conturile deschise pe numele familiei.

RO47BRDE070SV30068200700

RO25BRDE070SV49193160700

RO53BREL0005516121250100

Pentru mai multe detalii despre situația și starea lui Andrei, mama acestuia, Andreea Anton, poate fi contactată la numărul de telefon 0752459667. Evenimentul este organizat de președinta Asociației „Ridică-te și umbla", Andreea Ursu.

Pentru a intra în posesia unei invitații, în valoare de 50 de lei, organizatoarea evenimentului poate fi contactată la numărul de telefon 0751 888 007. 

Organizatorul evenimentului este Andreea Ursu, care va și prezenta spectacolul alături de actorul Marius Rogojinschi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
438

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1362

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
187

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...