Soția botoșăneanului împușcat în cap în Belgia, dărâmată de durere: ”A fost un om iubit și foarte bun. Nu a fost dus la timp la spital”

O șicanare în trafic în oraşul belgian Liège s-a încheiat tragic pentru un tânăr de 28 de ani, din județul Botoșani.

Soția botoșăneanului împușcat în cap în Belgia, dărâmată de durere: ”A fost un om iubit și foarte bun. Nu a fost dus la timp la spital”

   Foto: StirileProTV

Florin a fost împușcat mortal, iar un alt român a fost grav rănit, după ce i-au urmărit cu mașina pe cinci cetațeni turci, cu care avuseseră o dispută verbală pe autostradă.

Ucigașul fusese chemat în ajutor de către străini, potrivit Poliției.

Florin Nistor era pasager într-o maşină în care se mai aflau trei români, colegi de muncă în construcții, în Liege, Belgia.

„S-au luat în trafic cu turcii, nu îmi dau seama. Din mers au luat turcii, pe o ieșire de pe autostradă, că turcii erau beți și drogați că veneau de la o nuntă și au început cearta în trafic...”, spune soția șoferului mașinii românilor.

După ce cetățenii turci i-ar fi șicanat în trafic pe români, aceștia au pornit în urmărirea lor. După aproximativ 3 km, au oprit cu toții în apropierea unei şcoli, într-un cartier din Liege și s-au dat jos din mașini, relatează ȘtirileProTV.


 

În scenă a apărut însă și un alt bărbat, înarmat. Românii s-au retras în autoturism, ca să fugă. Dar ucigașul a tras în ei. Tânărul de 28 de ani a murit pe loc, iar cealaltă victimă a fost grav rănită.

„Erau 4 persoane la bord. Au ieșit 3 persoane, dintre care una era rănită de glonț la cap. În interior, a patra persoana era decedată. Persoanele nu erau înarmate. Cine a tras și de ce, nu știm încă. Persoana decedată și cea rănită au fost lovite de același glonț”, a declarat Catherine Collignon, purtător de cuvânt Parchetul Liege.  

 Cel mai probabil, atacatorul a fost chemat de cei urmăriți și a așteptat la locul unde s-a petrecut crima, potrivit Poliției. Turcii aflați în mașină au fost arestaţi. Familia tânărului ucis face acum demersuri pentru repatrierea trupului.

 „Au venit autoritățile și mi-au zis că nu a rezistat, dar el bănuiesc că nu a fost dus la timp la spital, s-au dus la poliție, trebuia să-l ducă la cel mai apropiat spital. Nu cred că avea nicio vină că erau toți băieții care lucrau, toți se strâng în grup să iasă, nu au ieșit cu intenția de a face scandal. A fost un om iubit și foarte bun, dar nu era un om cu care să te certi, agresiv”, spune Daniela Monica Nistor, soția botoșăneanului ucis.


 

„Noi îl așteptam acasă pe 7 iulie. Florin era cum este o fată, se comporta frumos cu toți. Cum a spus poliția, într-un loc unde nu trebuia să se afle... și după câteva minunte ne-au zis că a murit”, spune și Aurica Onofrei, soacra tânărului ucis.

Românul grav rănit este în spital. Între timp, Poliția îl caută pe ucigaș, potrivit sursei citate.

(Foto: ProTV)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
174

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
235

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
828

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...