Sofia, fetița din Botoșani abandonată de mamă, a murit după o suferință cruntă

Tatăl a făcut totul să își salveze copila, dar eforturile lui au fost zadarnice. Copila de numai trei anișori s-a stins în dureri cumplite.

Micuța Sofia Fitzingher, din Bucecea, era crescută de tatăl său și o bunică. Tatăl a făcut eforturi uriașe pentru copila sa. Își dorea să o vadă fericită, sănătoasă. A implorat cu lacrimi în ochi să îl ajute oamenii să își salveze copila.

Sofia-Maria Fitzinger avea doar un an și jumătate când mama ei a plecat de acasă și și-a lăsat și soțul și copilul în urmă. Rămasă în grija tatălui, fetița a crescut înconjurată de dragoste și părea că tristețea a fost efemeră. Viața, însă, a lovit din nou. La sfârșitul anului trecut, Sofia a suferit o semipareză facială stângă, iar în urma investigațiilor medicale făcute, diagnosticul a fost unul crunt: tumoră malignă pontomezencefalică, altfel spus, cancer cerebral.



Robert, tatăl fetiței, nu mai lucra deoarece trebuia să aibă în permanență grijă de Sofia, pe mamă nu o mai interesa soarta lor, iar singura care i-a întreținut a fost Viorica, bunica fetiței, care îngrijește o bătrânică din oraș și face curățenie în 7 blocuri pentru a avea cu ce să își hrănească familia.

Pentru tratamentul în Turcia s-au strâns sume de bani, dar din păcate micuța nu a putut fi salvată.

Sofia-Maria a fost înmormântată marți, la Bucecea.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...